Celebracions a Finca Viladellops

Disposem de tot el que es necessita: espai immillorable, diverses opcions, un excel·lent servei que us pot acompanyar en tot aquest procés. L'equip de Viladellops us ajudarà a organitzar la cerimònia civil o religiosa, a escollir el menú ideal, la decoració i tots els serveis es que necessitin.

Petició de Reserva

Menús i Càtering

Finca Viladellops  ofereix la possibilitat de treballar amb diferents càterings o amb el de la vostra confiança. Sempre treballem amb una màxima qualitat i l’organització completa. No dubteu a demanar pressupost sense cap compromís.

Espais per a la celebració

Posem a la vostra disposició diferents espais amb total exclusivitat, adequats a les necessitats i il·lusions. El nostre objectiu és que cada enllaç sigui únic. També podem oferir diferents alternatives en cas de canvis meteorològics.

La Cantina i el pati

Situada en la mateixa propietat davant del Celler. Quan entrem, ens trobarem amb un espai ampli, ple d’encant per realitzar aperitius.

Destaquem un pati interior d’una Masia antiga on encara es pot apreciar l’ambient d’una època. Lloc idoni per celebrar un aperitiu, cocktail, menjar o sopar tan especial. Tot enjardinat i amb cura fins a l’últim detall.

A la primera planta gaudirem de les vistes al poble i les vinyes. Un espai amb grans finestrals amb una capacitat de fins a 50 persones. Disposa de terrassa exterior amb sortida directa i vistes a les vinyes.

L’ermita i les vinyes

L’ermita del segle XII amb capacitat per 40 persones, acollidora i única. Situada davant de la vinya amb vista a la propietat i al Castell d’Olèrdola. Quan arriba el capvespre, contemplem la posta de sol. L’espai respira cert misticisme quan la il·luminació de les espelmes vesteix l’entorn.

Davant de l’Ermita disposem d’una magnifica esplanada per celebrar les cerimònies civils a l’aire lliure. Amb una capacitat il·limitada podrem gaudir de l’entorn i les seves olors de temporada. Aconseguirem un moment únic entre vinyes, ametllers i oliveres.

Contacta per reservar la teva celebració

El nostre celler és un escenari únic, molt a prop de Barcelona, per recrear l’ambient per una celebració.

A Finca Viladellops realitzem exclusivament un acte per dia.

Els seus accessos fan que la propietat sigui fàcil d’arribar per la seva proximitat a les autopistes que li envolten (AP-7 i Autopista del Garraf).

  • FINCA VILADELLOPS és el responsable del tractament de les teves dades, amb la finalitat de mantenir la relació amb l'usuari i enviar-li informació. Pots exercir els teus drets en la nostra Política de Privacitat.

0
La teva cistella