fbpx

Teatre Cal Bolet: Mazoni. Sacrifiqueu la princesa

Mar 18, 2014 | Noticias

Mazoni reapareix amb un disc optimista i lluminós, un bri d’esperança en temps convulsos.

El cantautor empordanès Jaume Pla, Mazoni, reapareix amb Sacrifiqueu la princesa, un compendi de cançons pop on brillen les melodies, ara transportades a un paisatge completament nou. Un veritable gir copernicà en el so i la música de Mazoni. No es conforma a pintar les parets, sinó que ha tirat la casa a terra i n’ha aixecat una de nova. Ha sacrificat la princesa i ara anem per la reina. I la reina és electrònica. La reina enrampa.

Sacrifiqueu la princesa representa un gir estètic nou i radical en la carrera de Mazoni. Les guitarres han desaparegut com per art de màgia i al seu lloc hi habiten els sintetitzadors i l’electrònica. Perverteix els ritmes, matisa el so, arrisca. Mazoni fa fluir cada cançó vers l’imprevisible

“Som un bosc cremat”, sí. No té sentit mirar enrere, juguem a inventar-nos el futur. Acompanyem Jaume Pla en aquest túnel del temps que arranca aquí i no sabem on ens portarà.
Dates i lloc

Proper acte: 21/03/2014 de 21:00h a 22:15h
Lloc: Teatre Municipal Cal Bolet
Horari: a les 21 hores
Preu: 12€

Després de l’espectacle tertúlia amb els músics. Anirà acompanyada d’una copa de vi, gentilesa de La Taverna de Vinseum i Finca Viladellops.

+ informació

Realitza una de les nostres visites enoturístiques
Descobreix la nostra història i els nostres vins del Penedès

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0
Tu cesta