Esdeveniments per empresa a Finca Viladellops

Comptem amb una varietat molt àmplia d’espais adequats per satisfer les necessitats que comporten les reunions i incentius, amb l’única finalitat que els teus clients aconsegueixin els objectius corporatius proposats.

 
Petició de Reserva

Sala de Consells o Tast

Aquesta sala amb abundant llum natural i unes magnífiques vistes a les vinyes, és un còmode entorn que requereix poca tecnologia. Amb una capacitat en la seva gran taula central de fins a 14 persones, apta per a realitzar reunions privades o un tast especialitzat de mà dels nostres experts.

Complementem la sala amb “El Balcó de les Vinyes”, una terrassa a peu de sala amb unes vistes espectaculars a tota la propietat, perfecta per a fer una pausa a l’aire lliure durant la reunió.

La Cantina

Situada en la mateixa propietat davant del Celler. Hi trobareu un espai on es pot tastar, menjar i reunir-se. Quan entrem, ens trobarem amb un espai ampli, ple d’encant per realitzar tastos, coffee-breaks i esmorzars a més d’un petit bar.

A la primera planta gaudirem de les vistes al poble i les vinyes, lloc idoni per reunir-se. Un espai amb grans finestrals que disposa de terrassa exterior amb sortida directa i vistes a les vinyes, lloc idoni per desconnectar durant la pausa de la reunió.

Fes la teva Festa Major

L’Objectiu de l’esdeveniment és crear un poble fictici amb el nom de l’empresa i decorar-lo de Festa Major.

L’alcalde del poble, la dona i el mossèn rebran els invitats amb una copa d’espumós i una banda de música.

Com qualsevol Festa Major, es farà el Pregó (text dissenyat per l’empresa), es tallarà la cinta d’inauguració, començaran a sonar les gralles i sortiran els Gegants, el Ball de Bastons i els Castellers.

Mentrestant, una gran calçotada o una barbacoa s’estarà coent al foc. També hi haurà embotits i un set de formatges. Tot això, amenitzat per una banda de rock pop on es podrà ballar a ritmes actuals.

L’ermita i les vinyes

En un enclavament únic, disposem d’una ermita del segle XII ideal per a esdeveniments de formats molt variats des de presentacions, reunions, seminaris, petits congressos a menjars en un entorn singular, amb una capacitat de fins a 30 persones.

Estem situats en un entorn agrícola privilegiat. Disposem d’espais exteriors per organitzar tot tipus d’esdeveniments i activitats relacionades amb el món del vi.

Contacta per reservar els espais Finca Viladellops

El nostre celler és un escenari únic al Penedès, molt a prop de Barcelona, per crear incentius en els quals barrejar reunions i oci.

Els seus accessos fan que la propietat sigui fàcil d’arribar per la seva proximitat a les autopistes que li envolten (AP-7 i Autopista del Garraf).

  • FINCA VILADELLOPS és el responsable del tractament de les teves dades, amb la finalitat de mantenir la relació amb l'usuari i enviar-li informació. Pots exercir els teus drets en la nostra Política de Privacitat.

0
La teva cistella